Nieuws

Een stap verder naar jouw droomwoning

Een stap verder naar jouw droomwoning Tijdens de zoektocht naar een woning is het belangrijk om goed onderzoek te verrichten naar de woning. Zo ben je beter geïnformeerd voorafgaand de aankoop, kun je met bepaalde zaken eventueel rekening houden bij het doen van een bieding en koop je geen kat in de zak!

Woning verkopen

Woning verkopen Uw woning verkopen is een serieuze beslissing, die niet onderschat moet worden. Persoonlijke begeleiding is essentieel en wij helpen u hier graag bij! Naast alle juridische en financiële zaken die bij de verkoop van uw woning komen kijken, moet men ook de emotionele kant niet vergeten. Met een jong, deskundig team en een eerlijk advies helpen wij u helder naar de verkoop te blijven kijken.

Van Buyten II

Van Buyten II Binnenkort gaat dit gave project in de verkoop! 27 herenhuizen in Poeldijk waarvan wij de kopersbegeleiding mogen verzorgen. Vanaf het moment van aankoop t/m de oplevering, begeleiden en adviseren wij de kopers. Deze opdracht mogen wij verzorgen voor Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.