Nieuw in de verhuur!

10 nieuwbouwappartementen aan de Frederik Hendrikstraat te Naaldwijk

Aan de Frederik Hendrikstraat te Naaldwijk worden momenteel tien nieuwbouwappartementen gerealiseerd. 

De tien appartementen komen allen beschikbaar voor de verhuur. Het complex biedt een aantal verschillende type appartementen, woonoppervlaktes variërend van ca. 45,5 m2 t/m 103 m2. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen van circa 103 m2, welke beschikken over een royale tuin van maar liefst 35 m2, gelegen op het zuidwesten. De appartementen op de verdiepingen, variëren qua woonoppervlak van ca. 45,5 m2 t/m 51 m2 en beschikken allen over een balkon, tevens gelegen op het zuidwesten.

Het complex is geheel energiezuinig! Alle appartementen zijn gasloos en krijgen circa twee zonnepanelen. Daarnaast zijn de appartementen in basis voorzien van een Bruynzeel keuken, een net afgewerkt apart toilet (indien van toepassing) en een strak afgewerkte badkamer. De appartementen worden behangklaar opgeleverd, zonder verdere wand- en vloerafwerking.

De verwachte oplevering van het complex is 1 mei 2021.

Wij werken middels een inschrijfprocedure, u kunt hier ons aanbod bekijken. Bij het desbetreffende object kunt u onder de button 'Brochure' het inschrijfformulier en het AVG-formulier downloaden. Vermeld duidelijk op het inschrijfformulier voor welk huisnummer u zich inschrijft en geef 3 voorkeuren op. Wij nemen uitsluitend inschrijvingen in behandeling, waarbij alle gevraagde (financiële) stukken zijn aangeleverd, zoals vermeld op het inschrijfformulier. Bezichtigingen voor oplevering zijn niet mogelijk.

Vanwege de invloed van het Coronavirus nemen wij als kantoor voorzorgsmaatregelen. Momenteel zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Helaas kunnen wij u zodoende niet te woord staan als u binnenloopt op kantoor. Uiteraard helpen wij u graag verder bij eventuele vragen. Telefonisch en per e-mail zijn wij normaal bereikbaar.

LET OP: Het inschrijvingstermijn verloopt maandag 1 februari a.s. om 17:00 uuur, waarna wij alle inschrijvingen in behandeling nemen. 

Bijzonderheden

- Geen lift aanwezig;
- Geen wand- en vloerafwerking;
- Servicekosten inclusief voorschot elektra (m.u.v. 35A en 37A);
- Waarborgsom 3x de kale maandhuur;
- Inkomensnorm betreft 3x de kale maandhuur.