OPGELET!

Onze geïnteresseerde lijst stopt!

Voorheen ontving u wellicht een mailing van ons met aankomend nieuw aanbod, voor zowel koop als huurwoningen. Inmiddels hebben wij al enige tijd een hele mooie website. Eén van de grote voordelen van deze site is dat u een persoonlijk account aan kan maken. Met dit account kunt u al uw wensen en voorkeuren ten aanzien van uw zoekopdracht aangeven. Wanneer wij nieuw aanbod in ons systeem verwerken, ontvangt u hier direct een mail over. 

Waarom stoppen wij met de geïnteresseerde lijst? Ons systeem werkt veel nauwkuriger, dit houdt in, dat wanneer u uw account compleet met wensen heeft ingevuld, u ook alleen de woningen ontvangt waar u wellicht in geïnteresseerd bent. Maar ook wanneer wij een wijziging ten aanzien van de woning maken, bijvoorbeeld een prijswijziging, een open huis etc. ontvangt u hier direct een bericht over. 

Daarbij kunnen wij veel makkelijker contact met u op nemen, mocht dit nodig zijn.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van ons aanbod, maak dan hier een account aan! Let op, na het maken van uw account, dient u nogmaals in te loggen middels de bevestigings mail welke u ontvangt en uw voorkeur en wensen in te vullen.