TE HUUR! 8 appartementen midden in het centrum van Naaldwijk

Aan de Pauwstraat te Naaldwijk zijn 8 (starters)appartementen gerealiseerd, welke beschikbaar komen voor de verhuur.

Totaal zijn er 8 appartementen beschikbaar!

Alle 8 appartementen worden voorzien van een nette keuken inclusief koelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Een nette badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Afwerking van de wanden en vloeren komen voor rekening van huurder komen. De appartementen hebben allen een eigen warmtepomp en beschikken over 10 zonnepanelen!

De appartementen zijn ca. 45 m2 groot, een aantal appartementen hebben tevens een zolder berging (nummers 9, 13, 17 en 21). Alle appartementen hebben op de begane grond één plek om de fiets/scooter te stallen.  

 

 

Bovenstaand vindt u de actuele prijslijst van de te huren appartementen en de plattegronden, deze kunt u tevens onderaan dit bericht downloaden. In de vierde kolom vindt u de kale maandelijkse huurprijs, in de vijfde kolom de maandelijkse servicekosten, waarna u in de zesde kolom het totaal aan maandelijkse huur vindt. 

Middels de onderstaande link kunt u het inschrijfformulier, het AVG formulier van de appartementen downloaden. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van de appartementen zien wij deze formulieren graag compleet ingevuld, ondertekend en aangeleverd met de gevraagde financiële stukken retour. Dit kan per post aan Verspycklaan 1, 2671 CR te Naaldwijk of per mail aan: info@wendyvandervoort.nl

Let op, u kunt deze formulieren inleveren tot en met maandag 17 februari 2020. In de week van 17 tot en met 21 februari ontvangt u van ons een bericht of u in aanmerking komt voor één van de appartementen en zal er een afspraak met u ingepland worden. 

Na maandag 17 februari zullen alle inschrijfformulieren in behandeling worden genomen en wordt er een check uitgevoerd ten aanzien van de financiële stukken. Het toewijzen van de appartementen hangt geheel af van het aantal aanmeldingen. De prognose  van de oplevering van de appartementen staat gepland in maart/april 2020.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@wendyvandervoort.nl of bel naar 0174-254876.

 

Plattegronden Pauwstraat:

20200130 Plattegronden Pauwstraat

 

Inschrijfformulier en AVG Formulier:

 20200130 Inschrijf AVG formulier

Recent bekeken