Nieuw in het kopersadies: Tivoli

Voor Volkerwessels verzorgen wij het kopersadvies van 17 appartementen en 8 grondgebondenwoningen in het project Tivoli te Eindhoven.

Het voormalige Tivolikerkterrein wordt omgedoopt tot het prestigieuze ‘Tivoli Eindhoven’. Op deze locatie, gelegen in stadsdeel Stratum, worden 36 eengezinswoningen en 17 appartementen ontwikkeld. Een aantal grondgebonden woningen zullen beschikbaar komen voor de verhuur, de overige nieuwbouwwoningen zijn in de verkoop. 

Wendy en Patricia zijn momenteel bezig met het voeren van de kopersadviesgesprekken van de verkochte woningen en appartementen. De gesprekken vinden plaats via Microsoft Teams. Tijdens het gesprek worden wat juridische zaken uit de AO toegelicht, de koperswensen en de plattegrond van de woning worden besproken. Ook worden eventuele vragen behandeld. Daarnaast worden de kopers voor de sluitingsdatum uitgenodigd voor een showroombezoek aan Het Wooniversum te Nieuwegein. Hier kunnen zij het sanitair en tegelwerk bekijken en samenstellen. Zodra alle koperswensen bekend zijn gemaakt bij Wendy en Patricia, wordt er een opdrachtbevestiging en een aangepaste plattegrond opgemaakt en ter ondertekening aangeboden aan de koper. Hiermee is het koperskeuzetraject afgerond en blijven wij contactpersoon voor vragen tijdens de bouw.