De Huisfotograaf!

Bij de verkoop van een woning, vinden wij een professionele presentatie van de woning erg belangrijk. Tijdens onze opdrachten werken wij samen met De Huisfotograaf. De Huisfotograaf verzorgt de foto's en plattegronden van de woning en weet met elke klus wel raad (van bestaande woningen tot nieuwbouwprojecten en zelfs kavels)!

De Huisfotograaf aan het woord: Onderzoek leert dat de presentatie van uw woning doorslaggevend is om potentiële kopers te verleiden tot een bezichtiging. Niet alleen zorgen sprekende, aantrekkelijke foto’s voor een optimale weergave van uw woning. Ook zorgt een professionele presentatie er voor dat uw woning bovenaan in de zoekresultaten staat.

De Huisfotograaf is sinds 2008 onbetwist marktleider en toonaangevend in het vervaardigen van optimale woningpresentaties voor zowel makelaars als particulieren. Op deze website treft u ons uitgebreide aanbod van visualisatiemogelijkheden aan, welke wij u kunnen bieden tegen de scherpste tarieven in de markt.

Al deze diensten (individueel of gecombineerd) hebben de afgelopen jaren keer op keer bewezen een snelle verkoop/verhuur te realiseren voor onze relaties tegen de gewenste opbrengst. Samenwerken met De Huisfotograaf kan u derhalve al snel een voordeel van enkele honderden tot duizenden euro’s opleveren!

De Huisfotograaf werkt uitsluitend met eigen, vaste en professionele interieurfotografen. Stuk voor stuk vakmensen die voor u, als particulier of makelaar, klaar staan. Onze services spreiden zich voornamelijk uit tot de Randstad en omgeving. Bel ons vandaag nog voor een afspraak of meer informatie!

Bent u van plan uw woning te verkopen en hecht u ook waarde aan een professionele presentatie van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Voorbeelden: 

              

(Drone foto's Lange Kruisweg, te Maasdwijk)          

                      

(Plattegronden Nieuwbouwproject De Harmonie, te Naaldwijk)

 

 

(Patalenastraat 37, te Naaldwijk)