IN PRIJS VERLAAGD

Nu ook mogelijk om alleen de grond of de grond inclusief woonrecht aan te kopen!

IN PRIJS VERLAAGD!!

Bent u opzoek naar een ruime kavel in het Westland om zelf een woning op te realiseren? Heeft u de kavels aan de Lange Kruisweg in Maasdijk wel eens voorbij zien komen? Tussen de voetbal en het tankstation liggen 8 ruime kavels. Allen met een grootte van ca. 1350 m2! Tussen de Lange Kruisweg en de woningen wordt een parallelweg gerealiseerd, de woning staat zodoende ca. 14 meter uit de weg.

Inmiddels zijn van de 8 kavels nog 5 kavels beschikbaar. De eerste woning is inmiddels al bewoont en de andere 2 woningen zijn in aanbouw.

Wij bieden u nu tevens de kans om alleen de grond of alleen de grond inclusief het woonrecht aan te kopen. Zo bent u geheel vrij in uw keuze met betrekking tot de bouwer/aannemer. Uiteraard kunt u nog altijd uw woning door Thuis in Bouwen door laten bouwen, maar het is tevens mogelijk om elders een offerte op te vragen. 

Heeft u een eigen woonrecht? Dan kunt u alleen de grond aan kopen, de kosten hiervoor bedragen € 297.500,- VON. De kosten voor de grond inclusief het woonrecht bedragen € 497.500,- VON.