Bedankt voor uw komst!

Open huizen route oktober 2019

 

Afgelopen zaterdag heeft de NVM Open huizen route plaatsgevonden. Twee maal per jaar wordt deze dag op een zaterdag georganiseerd, vaak rond maart/april en in september/oktober. Waarom deze maanden? Het is gebleken dat mensen zowel in het voorjaar als het najaar opzoek gaan naar een woning of na gaan denken over de verkoop van hun woning. In de zomermaanden is men nu éénmaal niet echt bezig met het kopen en verkopen van een woning. 

Zo meld de NVM het volgende: Ruim 68.000 mensen hebben vandaag de NVM Open Huizen Dag benut in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Zo’n 11.700 huizenbezitters deden vandaag mee en openden hun voordeur voor potentiele nieuwe kopers. De NVM Open Huizen Dag is daarmee onverminderd een succes. Lees verder...

Uit ons huidige aanbod deden de volgende woningen mee: 

  • 's-Gravenzandseweg 20 D te Naaldwijk;
  • Leliestraat 5 te Naaldwijk;
  • Sint Martinusstraat 43 te Naaldwijk;

Bovenstaande woningen zijn goed bezocht, bij twee hiervan hebben we de tweede bezichtiging alweer ingepland! Advies, wil je graag je woning verkopen en komt de NVM Open Huizen route er aan? Doe hier dan altijd aan mee! Wij merken dat de het bezichtigen van een woning in het weekend, zonder afspraak voor sommige geïnteresseerde echt een uitkomst kan zijn! 

Als laatste willen wij uiteraard graag de bezoekers bedanken voor hun komst en interesse. Wij hopen dat ook dit Open Huis weer voor mooie verkopen en aankopen zal zorgen.  

Recent bekeken