Bouhuisen Groep

Onze samenwerking met Bouhuisen Groep

Voor onze opdrachtgever Bouhuisen Groep, pakken wij de verkoop van de kavel aan de Mosastraat in Naaldwijk (welke momenteel onder optie is) en de nog 5 beschikbare kavels aan de Lange Kruisweg in Maasdijk. In samenwerking met Bouhuisen Groep en Thuis in Bouwen pakken wij deze leuke projecten op. Op de kavels worden een aantal prachtige nieuwbouwwoningen gepresenteerd, welke nog geheel naar eigen wens af te werken zijn.

 

Maar wat doet Bouhuisen Groep nu precies?  

Het is de rol van de projectontwikkelaar om in samenwerking met de gemeente, architecten, constructeurs, makelaars, bouwbedrijven en vele andere partijen het plangebied te ontwikkelen. De projectontwikkelaar is hierin als het ware de spin in het web. De relaties met de verschillende partijen worden goed onderhouden waardoor jarenlange samenwerkingen eerder regel zijn dan uitzondering. Om ervoor te zorgen dat de woningen zo goed mogelijk aan de vraag voldoen streeft Bouhuisen Groep er naar om reeds in een vroeg stadium de makelaar en bouwer te betrekken bij de vormgeving van de woningen. De vertaling van de nieuwbouwplannen naar de markt wordt hierdoor geoptimaliseerd.

Bouhuisen Groep is een onafhankelijk projectontwikkelaar die zich toelegt op het (uit) ontwikkelen van woningbouwprojecten. De feitelijke bouw wordt uitbesteedt aan sterke partners. Wij beheren het gehele proces en door de korte lijnen met onze partners is het voor ons mogelijk om een ruim aanbod van koperswensen te realiseren, de individuele behoefte van de toekomstige bewoner staat bij ons centraal.

Al vele jaren is ons bedrijf actief in de woningbouw en hebben inmiddels al vele honderden woningen gerealiseerd in zowel dorpen als steden. Afgelopen jaren onderscheiden wij ons door woningen te ontwikkelen welke voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft energiezuinigheid. Met een team van professionals is onze missie om samen met onze vaste partners en bedrijven uit de regio, op kleine schaal en met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid woningen te creëren waarbij de nieuwe bewoner centraal staat.

 

Alexander Bouhuisen: “Met veel trots heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen. In de huidige economische tijden is het meer dan ooit van belang om verder te kijken en bereidheid tot verandering te tonen, onder meer om beter in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Met de verkoop van verschillende nieuwbouwprojecten zetten wij afgelopen jaren grote stappen naar een bedrijfsvoering die nog meer is ingespeeld op het realiseren van de wensen van de koper.” 

 

Recent bekeken