Nieuws

List: Woonwensen

List: Woonwensen Bent u op zoek naar uw ideale woning? Maak een lijstje met woonwensen! Het klinkt misschien cliché, maar een woonwensenlijstje helpt u om alles op een rijtje te krijgen en zorgt voor een reëel inzicht.

Nieuwbouw: Hoe gaat het opleveringstraject in zijn werk?

Nieuwbouw: Hoe gaat het opleveringstraject in zijn werk? Als kopersadviseur begeleiden wij kopers bij de aankoop van hun nieuwbouwwoning, dit doen wij in opdracht van de aannemer. Vanaf de aankoop van de woning tot de oplevering is de kopersadviseur het aanspreekpunt voor kopers. Naarmate de bouw vordert en de oplevering nadert, krijgen wij vaak vragen over de opleverplanning en -procedure. Wat is een voorschouw? Wanneer wordt mijn woning opgeleverd? Ik wil de oplevering verplaatsen, is dat mogelijk?

Hypotheek: Maximaal lenen vs. Eigen vermogen

Van plan uw eerste woning te kopen? Dan wilt u uiteraard weten hoeveel u kunt lenen bij de bank. Er zijn verschillende online tools om uw maximale hypotheek te berekenen, echter om een reëel beeld te krijgen, raden wij u aan om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur weet precies waar u rekening mee dient te houden en geeft naar aanleiding van uw persoonlijke wensen een passend advies.

Recent bekeken