** NIEUW IN DE VERHUUR **

Vallumstraat 112 te Naaldwijk

 

Ben je opzoek naar een appartement in de nieuwbouwwijk Hoogeland te Naaldwijk? Binnenkort komt het appartement aan de Vallumstraat 112 beschikbaar, beter bekend in het complex Ibiza PlazaThe Final. 

  

 

Totaal heeft het appartement een woonoppervlakte vna ca. 47 m2, één slaapkamer, een berging op de begane grond, één plek in de gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats (op afgesloten terrein). Het balkon ligt op het noordwesten, rond 16.00/17.00 uur geniet je van de zon op het balkon.

Het complex is gebouwd volgens de laatste bouwbesluiten (opleverjaar 2018), zo betreft het een zeer energiezuinig appartement, beschikt het appartement over vloerverwarming en koeling (zomer maanden), een nette keuken (kookplaat, koelkast met vriesvakje en vaatwasser) en een net afgewerkte badkamer met toilet, wastafelmeubel en spiegel.

 

 

 

Het appartement is gestoffeerd (vloer en wandafwerking), in overleg met de huidige huurder kunnen bepaalde zaken overgenomen worden. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2019. Met onderstaande kosten dient geïnteresseerde rekening te houden: 

 Maandelijkse ''kale'' huurprijs € 796,70
 Service kosten (VVE) € 15,72
 Onderhoud boiler/MV € 14,36 
 Vastrecht warmtepomp € 58,56 
   
 Totaal maandelijkse huur € 885,34 

 

** exlusief elektra, water en tv/internet contracten
** exclusief € 50,- administratiekosten
** exclusief € 95,- naam verwerking bellen tableau

Inkomensnorm en contract:
Betreft 3 keer de kale huurprijs (minimale bruto inkomen € 2.400,-). Het inkomen van de partner mag voor 50% meegerekend worden. Geïnteresseerde dient financiële stukken aan te leveren, tevens voeren wij een persoonscheck uit. De huurovereenkomst word voor één jaar aangegaan, waarna deze automatisch overgaat in onbepaalde tijd en huurder één maand opzegtermijn heeft.

Momenteel wordt het appartement klaar gemaakt voor de verhuur. Ben je geïnteresseerd in dit appartement, stuur je gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres en inkomen) naar m.tschuur@wendyvandervoort.nl.

Recent bekeken