Aankoop opdracht Secretaris Verhoeffweg 9 app. 7

Succesvol aangekocht!

Wij feliciteren zowel de koper als verkopers met de koop en verkoop van het appartement aan de Secretaris Verhoeffweg 9 app. 7 te Naaldwijk.

Eind juli dit jaar hebben wij deze leuke aankoopopdracht binnen gekregen, inmiddels kunnen wij melden dat onze opdrachtgever dit ruime en zeer lichte appartement heeft aangekocht! Aantal grote wensen van opdrachtgever waren: ruimte, veel lichtinval, nabij het centrum (op loopafstand), min. 2 slaapkamer en een zonnig terras. Gelukkig is dit allen goed gelukt, wij wensen onze opdrachtgever dan ook heel veel woonplezier! 

  

Naast het bespreken van uw woonwensen, budget, het selecteren van de woningen en het bepalen van een juiste koopprijs komt er bij het aankoopproces uiteraard nog veel meer kijken. Met betrekking tot een appartement checken wij alle VVE stukken, zo bent u goed op de hoogte van eventuele extra kosten of een gezonde VVE. Uiteraard checken wij tevens de juridische aspecten zoals erfdienstbaarheden, maar ook het bestemmingsplan en dergelijke. 

Bent u ook opzoek naar een nieuwe woning, maar weet u eigenlijk niet zo goed waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met uw aankoop! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en plan een afspraak met ons in.  

Recent bekeken