Wendy van der Voort als uw aankoopmakelaar

Recentelijk hebben wij een leuke aankoopopdracht voor een klant mogen uitvoeren, wat heeft geresulteerd in de aankoop van een appartement aan de Dominee van Boschlaan in Rijswijk. Tegelijkertijd mochten we de bestaande woning van de klant verkopen te weten Schubertstraat 7in Naaldwijk. Wij, Wendy van der Voort, willen de klant graag bedanken voor de prettige samenwerking. We vroegen de klant tevens naar hen ervaring met ons.

“Wij kennen Wendy al een aantal jaar. Toen ze haar eigen onderneming is begonnen, hebben wij gevraagd of ze ons kon begeleiden met de aankoop van een eengezinswoning in Naaldwijk. Uiteindelijk de woning na een paar jaar weer in de verkoop gezet en was de keuze snel gemaakt om ons weer te laten begeleiden door Wendy van der Voort.”

Na het eerste contact, nodigen we de klant altijd uit voor een oriënterend gesprek om de kansen en mogelijkheden door te spreken: “Na een oriënterend  gesprek over de verkoop van de woning stond deze al vrij snel kosteloos op social media onder de titel “binnenkort in de verkoop”. Binnen 2 weken stond de woning op funda.nl met professionele foto’s en begeleidende tekst.”

Mariska heeft de verkoop van de Schubertstraat verzorgd en de klant ontzorgd gedurende het verkoopproces.

“Het contact met Mariska die de verkoop op zich had genomen was zeer prettig en concreet. De communicatie met Melissa was uitstekend er werd goed meegedacht en geïnformeerd met het inplannen van de bezichtigingen. Binnen 3 dagen hadden we al meer dan 6 bezichtigingen gepland staan en de woning was uiteindelijk binnen 2 weken verkocht onder voorbehoud. Ook de afwikkeling tijdens de verkoop tot aan de notaris zijn goed verlopen.

Tijdens het verkoopproces van de Schubertstraat is Mariska tevens druk bezig geweest om een nieuwe, passende woning te vinden voor de klant. Wat zeker een uitdaging was in de krappe woningmarkt: “Door de goede ervaring  met de verkoop van onze woning heeft Wendy van der Voort mij deze keer ook begeleidt met de aankoop van een nieuwe woning. Met name Mariska heeft veel werk voor mij verricht en uitgezocht, waardoor ik uiteindelijk toch een leuke woning heb kunnen aankopen. Nogmaals dank aan alle collega’s van Wendy van der Voort voor de goede zorgen.“

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering, echter bent u verzekerd van deskundigheid en marktkennis. Het scheelt u in tijd en moeite. De investering wordt tevens vaak terugverdiend op het aankoopbedrag. Wij geven u graag een eerlijk advies. 

Mocht u meer informatie wensen, kunt u bijgaand artikel lezen of contact met ons opnemen.