OVERSPANNEN?

Uiteraard doelen wij hier op de huidige woningmarkt. Woningen waarbij men na een dag al geen bezichtigingen meer kan inplannen, gemiddeld minimaal € 50.000,00 overbieden, uitblijvend aanbod op Funda. Allemaal typerend voor de hedendaagse woningmarkt.

Voor verkopers worden er uiteraard mooie resultaten behaald, echter voor starters wordt het bijna onmogelijk gemaakt om überhaupt een woning aan te kopen. Zolang men blijft overbieden, zullen de huizenprijzen blijven stijgen. De vraag is wanneer komt het kantelpunt?

Het aantal aankoopopdrachten stijgt, maar verkoop-/verhuuropdrachten nemen af. Vergelijkbaar met de huidige woningmarkt, waarbij de vraag toeneemt maar het aanbod afneemt.

Onderlinge concurrentie neemt toe, maar vergeet niet waar je voor staat! Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden voornamelijk door flexibel te zijn en eerlijke adviezen te geven. Dit zorgt ervoor dat er nog steeds hele mooie resultaten worden bereikt, maar ook dat persoonlijke/emotionele grenzen bewaakt worden.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.