Van Buyten II

Binnenkort gaat dit gave project in de verkoop! 27 herenhuizen in Poeldijk waarvan wij de kopersbegeleiding mogen verzorgen. Vanaf het moment van aankoop t/m de oplevering, begeleiden en adviseren wij de kopers. Deze opdracht mogen wij verzorgen voor Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

In het tweede deelplan, Van Buyten II, worden 27 herenhuizen gerealiseerd in diverse vormen en groottes. De woonoppervlaktes variëren van ca. 133 t/m 160 m2. De woningen bieden veel ruimte en de architectuur zorgt voor een luxe, karakteristieke uitstraling. 

Nadat de woningen zijn verkocht, beginnen wij al vrij snel aan het koperstraject. Hierbij nodigen wij de kopers uit voor een adviesgesprek en bespreken we het gehele traject, wanneer de sluitingsdata zijn, welke projectshowrooms zijn aangesloten etc. 

Momenteel worden de puntjes op de ï gezet betreft de voorbereidingen ten aanzien van de verkoop. Patricia gaat voor dit project het gehele kopersadviestraject op zich nemen, zij heeft er in ieder geval erg veel zin in!