De Schakel Verhuurd

Prinses Wilhelminastraat, 2676 TX, Maasdijk
van € 965,- tot € 1.100,- /mnd

Beschrijving

Het nieuwbouwproject ‘De Schakel’ is gelegen midden in Maasdijk aan de Kerkhoflaan/Prinses Wilhelminastraat en betreft een herontwikkeling van de voormalige basisschool ‘De Schakel’. Zes energiezuinige eengezinswoningen komen per 1 januari 2023 beschikbaar voor het midden huursegment. Alle woningen beschikken over warmtepomp en zonnepanelen waardoor uw energierekening laag uitvalt!

OMGEVING
De Schakel is gelegen in de woonkern van het altijd gezellige Maasdijk! Middels de parkeergelegenheid op eigen terrein, kunt u de auto ten alle tijde stallen. De woningen bevinden zich op loopafstand de winkelvoorzieningen in Maasdijk. Ook sportfaciliteiten en (basis)scholen zijn op steenworp afstand. Via de Maasdijk is het strand (Hoek van Holland) snel te bereiken en is er een goede ontsluiting naar meerdere uitvalswegen.

INDELING
De woonoppervlaktes variëren van 75 m2 (tussenwoningen) tot 81 m2 (hoekwoningen). Alle woningen beschikken over ruime achtertuin op het noordoosten met eigen berging en parkeerplaats.

BEGANE GROND
Middels de voordeur betreedt u de hal van de woning met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van trapkast en loopdeur naar de achtertuin. De keukenruimte is voorzien keukenblok met spoelbak, inductiekookplaat, recirculatiekap en bovenkasten. Het is mogelijk om de keuken uit te breiden, tegen een meerprijs, met vaatwasser, koelkast incl. vriesvak en combimagnetron.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers, badkamer en techniekruimte. De badkamer is voorzien van tweede toilet, inloopdouche, wastafel en elektrische radiator. De techniekruimte biedt opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Daarnaast kunt u middels de vlizotrap de vliering betreden welke voldoende opbergruimte biedt en voorzien is van een smal dakraam.

BIJZONDERHEDEN
• De borg betreft 3 maal de kale maandhuur en dient voldaan te worden voorafgaand de sleuteloverdracht;
• Maandelijkse kosten onderhoud warmtepomp en gebruik zonnepanelen ca. € 45,- (worden nader exact bepaald);
• Huurovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar, met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd;
• Huurprijs wordt jaarlijks volgens CBS geïndexeerd;
• Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning;
• Roken in de binnenruimtes is verboden.
+ Lees meer

Omgeving

Het nieuwbouwproject ‘De Schakel’ is gelegen midden in Maasdijk aan de Kerkhoflaan/Prinses Wilhelminastraat en betreft een herontwikkeling van de voormalige basisschool ‘De Schakel’. Op deze locatie worden 20 sociale huurappartementen (via Wonen Midden-Delfland) en 6 middeldure huurwoningen gerealiseerd, waarvan wij de verhuur verzorgen. Dit is afgestemd op de specifieke woningbehoefte voor Maasdijk. De woningen die Wonen Midden-Delfland gaat verhuren betreffen 10 kleine en 10 grotere appartementen. Wonen Midden-Delfland gaat medio 2023 de woningen toewijzen via Woonnet Haaglanden.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 75-81 m²
Perceeloppervlakte 122-136 m²
Aantal woningen 6
Datums
Start oplevering maandag 16 januari 2023
+ Lees meer