Vastgoedwerkzaamheden

Projectmatig vastgoed

Wanneer u een nieuw project start, wilt u natuurlijk dat deze snel verkocht wordt. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe maakt u bekend dat u een bouwproject mag aanleveren? Hier komt Wendy van der Voort om de hoek kijken. Wij bieden ondersteuning met het opzetten van een gerichte vastgoedmarketing campagne, zodat uw vastgoedproject overal bekend wordt in de regio. Naast de marketing verzorgen wij tevens de vastgoedbegeleiding van (nieuwbouw)woningen en het vastgoedbeheer.

Vastgoedmarketing

Natuurlijk wilt u dat uw project snel verkocht wordt. Wendy van der Voort draagt zorg voor het opzetten van een gerichte vastgoedmarketing campagne, zodat uw vastgoedproject overal bekend wordt in de regio. We gaan graag met u rond de tafel om uw doelen voor de campagne te bespreken. Wij zorgen voor ruime aandacht inzake het verkopen voor uw project. Van de projectnaam, huisstijl en logo tot het opzetten van de website, social media en advertenties. Door onze frisse kijk en samenwerkende partners komen wij tot de juiste marketingmix voor uw project.

Vastgoedbegeleiding

Wendy van der Voort begeleidt het verkoop- en verhuurproces van (nieuwbouw)woningen. Gedurende dit proces verzorgen wij de start verkoop/verhuur, de informatiegesprekken en de tekenafspraken. Bij het kopen/huren van een nieuwe woning komt er veel op de koper/huurder af, wij ondersteunen hen zoveel mogelijk bij de te nemen stappen. Na het ondertekenen van de voorlopige overeenkomsten, worden zij verder begeleid door één van onze interne kopersadviseurs.

Kopersadvies

Als kopersadviseur begeleiden wij kopers bij de aankoop van hun nieuwbouwwoning, dit doen wij in opdracht van de aannemer. Vanaf de aankoop van de woning tot de oplevering is de kopersadviseur het aanspreekpunt. Tussen deze twee momenten gebeurt er van alles voor de koper, zoals het kiezen van meer- minderwerk, het betalen van de termijnfacturen, kijkmomenten, inmeetmomenten, de voorschouw en de oplevering zelf. De koper wordt door de kopersadviseur van relevante informatie voorzien. Er komt veel op een koper af, om deze reden is het belangrijk dat de koper bij de aankoop van een nieuwbouwwoning zelf alle stukken grondig doorneemt. Dit om achteraf niet voor verrassingen te komen staan.

Vastgoedbeheer

Naast onze expertise in vastgoedmarketing, -begeleiding en het kopersadvies, kunt u ook het beheren van uw onroerende zaken aan ons overlaten. Wij dragen zorg voor het financieel beheer (incasseren van huurpenningen), administratief beheer (contactpersoon voor uw huurders) en technisch beheer (onderhoud).

Bent u enthousiast geworden over een van onze werkzaamheden of wilt u nog meer weten over onze werkwijze? Laat ons dan contact met u opnemen om u verder te informeren over de mogelijkheden.