Vastgoedwerkzaamheden

Nieuwbouwmakelaar + kopersbegeleider

Bent u actief in de bouw en/of ontwikkeling van onroerend goed? Dan weet u als geen ander dat een goed projectteam de basis is voor een succesvolle verkoop/verhuur. Wij, Wendy van der Voort BOZ, bieden u uitkomst op dit gebied! 

Wij merken dat er groeiende vraag is naar kopersbegeleiding voor nieuwbouwwoningen. Een kopersbegeleider is absoluut een onmisbare schakel tijdens het bouwtraject van een nieuwbouwwoning. Sinds 2017 zijn wij zeer actief op het gebied van kopersbegeleiding en worden wij door diverse aannemers in het land ingeschakeld om het koperskeuzetraject te verzorgen. Flexibiliteit, mobiliteit en kwaliteit zijn onze kracht.

Daarnaast is ons bedrijf groeiende op het gebied van makelaardij. Wij bieden uitkomst door de verkoop en kopersbegeleiding van uw nieuwbouwproject te combineren. Zo blijven de lijntjes kort, kunnen kopersvragen snel worden beantwoord en lopen de trajecten vloeiend in elkaar over.  

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Vastgoedbeheer

Naast onze expertise in vastgoedmarketing, -begeleiding en het kopersadvies, kunt u ook het beheren van uw onroerende zaken aan ons overlaten. Wij dragen zorg voor het financieel beheer (incasseren van huurpenningen), administratief beheer (contactpersoon voor uw huurders) en technisch beheer (onderhoud).

Bent u enthousiast geworden over een van onze werkzaamheden of wilt u nog meer weten over onze werkwijze? Laat ons dan contact met u opnemen om u verder te informeren over de mogelijkheden.