Vastgoed werkzaamheden

Vastgoedmarketing

Natuurlijk wilt u dat uw project snel verkocht wordt. Wendy van der Voort neemt alle zorg uit handen. Een uitgebreide marketingcampagne kan een doorslaggevende rol spelen. Wij zorgen voor ruime aandacht inzake het verkopen voor uw project. Van de projectnaam, huisstijl en logo tot het opzetten van de website, social media en advertenties. Door onze frisse kijk en samenwerkende partners komen wij tot de juiste marketing voor uw project. 

Vastgoedbegeleiding

Wij begeleiden het verkoop- en verhuurproces van (nieuwbouw)woningen. Gedurende dit proces verzorgen wij de start van de verkoop, de verkoopgesprekken en de tekenafspraken. Omdat er bij het kopen van een nieuwe woning veel op de koper af komt, ondersteunen wij hen zoveel mogelijk bij de te nemen stappen. Na het ondertekenen van de voorlopige overeenkomsten, worden zij verder begeleid door één van onze interne kopersadviseurs.

Vastgoedbeheer

Wij zijn niet alleen kenner in vastgoedontwikkeling en marketing, ook het beheren van uw onroerende zaken kunt u aan ons overlaten. Wij dragen zorg voor het financieel beheer (incasseren van huurpenningen), administratief beheer (contactpersoon voor uw huurders) en technisch beheer (onderhoud).