Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Melissa Schoenmaker

Melissa Schoenmaker

Vastgoedbeheerder en financieel medewerkster

Melissa is verwantwoordelijk voor het vastgoedbeheer binnen DYVO Beheer B.V. Zij onderhoudt het contact met onze odprachtgevers, huurders en partijen die onderhoud komen plegen, daarnaast draagt zij zorg voor de facturatie richting huurders.  Tevens pakt Melissa de administratieve werkzaamheden van Wendy van der Voort BOZ, DYVO Beheer B.V. en DYDY B.V. op. Een bezige bij dus!