Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Bobbi

Bobbi

Vastgoeddeskundige / Makelaar i.o.

Vanaf de in verkoopname van een woning tot en met het transport bij de notaris, begeleid ik klanten met veel plezier bij de verkoop of aankoop van een bestaande woning. Iedere woning is anders en dat zorgt ervoor dat iedere opdracht een uitdaging blijft! Naast bestaande bouw, verzorg ik de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten en ben ik tevens verantwoordelijk voor de marketinguitingen.

Het klantcontact en de onderszoekfunctie die je als makelaar hebt, zorgen voor een ideale combinatie!