Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Melissa

Melissa

Financieel en administratief medewerkster

De administratieve werkzaamheden van Wendy van der Voort worden uitgevoerd door Melissa Schoenmaker. Zij is achter de schermen onze belangrijke financiële spil en het eerste aanspreekpunt voor klanten op kantoor. Steeds vaker wordt Wendy van der Voort bij de verhuur van een object ook aan het beheer gekoppeld. Melissa onderhoudt zodoende het contact met huurders en partijen die onderhoud komen plegen, daarnaast draagt zij zorg voor de facturatie richting huurders.