Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wendy van der Voort houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met het begeleiden van kopers bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Door de drukte in de markt zijn afgelopen jaren veel nieuwbouwwoningen verkocht en hebben aannemers behoefte aan een goede begeleiding voor hun kopers. Daarnaast houdt Wendy van der Voort zich uiteraard bezig met de verkoop van nieuwbouwwoningen en het beheer van de objecten (woningen en panden) die Wendy van der Voort in portefeuille heeft.