Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wendy van der Voort

Wendy van der Voort

Eigenaresse

Wendy coördineert de lopende kopersadviesprojecten binnen DYDY B.V. Tijdens het kopersadviestraject worden kopers bij de aankoop van een nieuwbouwwoning begeleidt tijdens de bouw. Door de drukte in de markt zijn afgelopen jaren veel nieuwbouwwoningen verkocht en hebben aannemers behoefte aan een goede begeleiding voor hun kopers. Daarnaast houdt Wendy zich binnen Wendy van der Voort BOZ bezig met de verkoop van nieuwbouwwoningen. Tot slot, is Wendy samen met Melissa verantwoordelijk voor het beheer van de objecten (woningen en panden) die Dyvo Beheer B.V. in portefeuille heeft.