Verkoop, verhuur je woning

Mijn huis verkopen, dat doe ik toch gewoon zelf? 

Je huis verkopen of verhuren, tegenwoordig hoort men niets anders dan dat je dit als huiseigenaar gemakkelijk zelf kunt oppakken. Maar is dit ook echt zo? Wij zijn er van overtuigd dat dit een zéér compex proces is, die zeker niet onderschat moet worden. Naast alle juridische en financiële zaken die hierbij komen kijken, moet men ook de emotionele kant van de verkoop of verhuur van een woning niet vergeten. 

Goede begeleiding

Een goede begeleiding tijdens het verkoopproces en een eerlijk advies, helpen verkopers helder en realistisch naar de verkoop te blijven kijken. Naast goede begeleiding van de verkopende partij, zijn wij tevens van menind dat het belangrijk is om ook de kopende partij eerlijk te woord te staan. Uiteindelijk is er voor de verkoop van een woning een koper nodig, hoe beter de potentiële koper te woord wordt gestaan, hoe eerder de deal gesloten is. Zo zijn wij geen voorstander van bijvoorbeeld het organiseren van een Openhuis, wij bieden graag iedere geïnteresseerde een kans om de woning te kunnen bekijken, met daarbij de mogelijkheid ons vragen te kunnen stellen. Een woning verkopen of aankopen is voor beide partijen een belangrijke beslissing, zowel verkoper als koper kunnen bij ons terecht voor een eerlijk traject. 

Marketing

Iedere woning is anders en bij iedere woning hoort dus ook een andere marketing strategie. Een leuke eengezins in het centrum tot 300.000,- heeft minder marketing nodig dan bijvoorbeeld een gedateerde vrijstaande woning aan een afgelegen tuinders laan. Aan de hand van de woning moeten verschillende zaken besproken worden, naast de vastgestelde verkoopprijs, bieden wij bij de verkoop tevens een marketingplan aan. Bij de eengezinswoning is vaak niet veel meer nodig dan een Funda plaatsing, social media en een goede presentatie van de woning (foto's, plattegronden en een NEN-meting). Van de gedateerde vrijstaande woning laten wij bijvoorbeeld 3D plattegronden en 3D interieur impressies ontwerpen, zodat geïnteresseerde zich een beeld kunnen vormen wanneer de woning gemoderniseerd wordt. 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en wat wij adviseren voor de verkoop van je woning? Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak.