Uw woning verkopen of verhuren

Uw huis verkopen of verhuren? Tegenwoordig hoort men niets anders dan dat u dit als huiseigenaar gemakkelijk zelf kunt oppakken. Maar is dit ook echt zo? Wij zijn ervan overtuigd dat dit een zéér complex proces is, dat zeker niet onderschat moet worden. Naast alle juridische en financiële zaken die hierbij komen kijken, moet men ook de emotionele kant van de verkoop of verhuur van een woning niet vergeten. 
 

Verkoop woning

Bij Wendy van der Voort bent u aan het juiste adres als het gaat om het verhuren of verkopen van een woning. Wanneer u overgaat tot het verkopen van uw woning, komen er veel dingen op u af. Met een goede begeleiding tijdens het verkoopproces en een eerlijk advies, helpen wij verkopers helder en realistisch naar de verkoop te blijven kijken. Er zijn verschillende manieren om uw huis te verkopen. Een daarvan is het houden van een open huis. Persoonlijk zijn wij daar geen voorstander van, omdat we graag iedereen gelijke kansen geven als het aankomt op het kopen van een woning. Wij bieden graag iedere geïnteresseerde een kans om de woning te kunnen bekijken, met daarbij de mogelijkheid ons vragen te kunnen stellen. Voor de verkoop van een woning of het aankopen van een woning moeten beide partijen terecht kunnen voor een eerlijk traject. 

Wat betreft de marketing, iedere woning anders en bij iedere woning hoort dus ook een andere marketingstrategie. Een leuke eengezinswoning in het centrum tot €300.000,- heeft minder marketing nodig dan bijvoorbeeld een gedateerde vrijstaande woning aan een afgelegen tuinderslaan. Aan de hand van de woning moeten verschillende zaken besproken worden, naast de vastgestelde verkoopprijs, bieden wij bij de verkoop tevens een marketingplan aan.

Verhuur woning

Als u ervoor kiest om uw huis te verhuren, helpen wij u daar graag bij! Tijdens de verhuurbegeleiding worden veel zaken in overleg met u afgestemd, om zo uiteindelijk een geschikte huurder te vinden. 

 

Door goede begeleiding en eerlijk advies proberen we iedere opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij adviseren voor de verkoop van uw woning? Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak.