Uw woning verkopen of verhuren

Uw woning verkopen of verhuren? Tegenwoordig hoort men niets anders dan dat u dit als woning eigenaar gemakkelijk zelf kunt oppakken. Maar is dit ook echt zo? Wij zijn ervan overtuigd dat dit een zéér complex proces is, dat zeker niet onderschat moet worden. Naast alle juridische en financiële zaken die hierbij komen kijken, moet men ook de emotionele kant van de verkoop of verhuur van een woning niet vergeten. 

Verkoop woning

Bij Wendy van der Voort bent u aan het juiste adres als het gaat om het verkopen van een woning.
Wanneer u overgaat tot het verkopen van uw woning, komen er veel dingen op u af. Met een goede begeleiding tijdens het verkoopproces en een eerlijk advies, helpen wij verkopers helder en realistisch naar de verkoop te blijven kijken. Er zijn verschillende manieren om uw huis te verkopen. Eén daarvan is het houden van een open huis. Persoonlijk zijn wij daar geen voorstander van, omdat we graag iedere geïnteresseerde op de juiste manier willen informeren over de woning. Wij bieden iedere geïnteresseerde een kans om de woning te kunnen bekijken, met daarbij de mogelijkheid ons vragen te kunnen stellen. Voor de verkoop van een woning of het aankopen van een woning moeten beide partijen terecht kunnen voor een eerlijk traject wat uiteindelijk resulteert in een juiste verkoop van de woning. 

Intussen hebben wij een flink bestand opgebouwd met woningzoekende, wanneer wij een nieuwe woning in de verkoop krijgen worden deze woningzoekende direct op de hoogte gebracht. Naast deze mailing zijn wij tevens zeer actief op Facebook, Instagram, en Linkedin. Zo zorgen we ervoor dat de woning tevens online onder de aandacht komt. 

Wat betreft de marketing, iedere woning is anders en bij iedere woning hoort dus ook een andere marketingstrategie. Een leuke eengezinswoning in het centrum heeft minder, dan wel andere marketing nodig dan bijvoorbeeld een gedateerde vrijstaande woning aan een afgelegen tuinderslaan. Aan de hand van de woning moeten verschillende zaken besproken worden, naast de vastgestelde verkoopprijs, bieden wij bij de verkoop tevens een marketingplan aan welke past bij de verkoop van uw woning.


Verhuur woning

Momenteel zijn veel beleggers actief, een woning voor de verhuur is veelal een goede inverstering. Naast beleggers, merken wij tevens dat de particuliere markt hier steeds meer interesse in heeft. Het verhuren van uw woning kan een goede inverstering betreffen, hier komt uiteraard wel het nodige vakwerk bij kijken. Welke zaken vindt u belangrijk, wat voor huurtermijn wilt u aangaan, hoe gaat u om met de facturatie en dergelijke.

Kiest u ervoor om uw woning te verhuren, dan helpen wij u daar graag bij! Tijdens de eerste afspraak worden veel zaken u afgestemd en kunnen wij u verder adviseren inzake de belangrijke zaken omtrent de verhuur.

Naast de verhuur van de woning, pakken wij wanneer gewenst tevens het administratief beheer (innen van de huurpenningen, bewaken van de betalingen e.d.) en het technische beheer (het opnemen en uitzetten van reparatieverzoeken) op. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen.  

Door goede begeleiding en eerlijk advies proberen we iedere opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij adviseren voor de verkoop of verhuur van uw woning? Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak.