Een aankoopmakelaar inschakelen, waarom is dit handig?

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, zijn wij er om de ideale woning te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Een woning kopen is één van de grootste en belangrijkste beslissingen in het leven. Of het nu gaat om een eerste of tweede woning, het blijft een spannend traject waar dat extra steuntje in de rug het verschil kan maken!

 Naast dat we helpen bij het vinden van de juiste woning, bieden we tevens een aantal andere diensten aan om het kopen van jouw nieuwe woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze diensten omvatten:

  • Bouwkundige ondersteuning: als aankoopmakelaar hebben wij de benodigde kennis en ervaring om jou te adviseren op dit gebied. Soms kan het nodig zijn een bouwkundige keuring uit te laten voeren voor zaken die niet met het blote oog waar te nemen zijn, ook hier kunnen we de juiste experts voor inschakelen!
  • Communicatiepersoon: we voeren het contact met onze collega-makelaars, de notaris, taxateur en houden contact met jouw financieel adviseur. Dat scheelt jou werk en zo blijven wij up to date!
  • (Contract)onderhandeling: onze makelaars zijn bedreven in het onderhandelingstraject en doen er alles aan om jou de best mogelijke deal te bezorgen.
  • Juridische ondersteuning: naast het onderzoek naar de juridische status van het object, wordt de koopovereenkomst geheel nagelopen en nemen we deze met je door tijdens een individuele afspraak.

We begeleiden je bij elke stap, van het onderzoek omtrent de woning tot de bezichtigingen en onderhandelingen naar uiteindelijk naar de (contract)afsluiting. Zo ontzorgen we je volledig!

Jouw voordeel?

  • Je bent verzekerd van deskundigheid en marktkennis;
  • Een eerlijke prijs voor de woning, waarmee de investering vaak wordt terugverdiend op het aankoopbedrag;
  • Wij zijn niet emotioneel betrokken bij de aankoop en blijven zodoende zakelijk om jou de best mogelijke deal te bezorgen;
  • Juridische en administratieve werkzaamheden worden uit handen genomen.

Bedankt dat je ons als jouw aankoopmakelaar beschouwt! Wil je meer weten over onze werkwijze of kunnen we meteen voor je aan de slag om jouw ideale woning te vinden? Plan een vrijblijvende afspraak met ons in.