Makelaar Westland

Als verkoopmakelaar zijn wij actief in Westland en omgeving. Heeft u verkoopplannen? Wij begeleiden u met veel plezier! Vanaf het moment van in verkoopname tot en met ter notarieel transport, ontzorgen wij u geheel. Met een jong, deskundig team en een eerlijk advies helpen wij u helder naar de verkoop te blijven kijken en ronden wij iedere opdracht succesvol af! 

Wij, als (verkoop)makelaar in omgeving Westland, lichten graag onze werkwijze toe. 

 1. Vrijblijvend gesprek
  Iedere woning is anders, daarom komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij de (staat van de) woning opnemen en vertellen wij u, hoe we precies te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen als verkoopmakelaar. Tevens kunt u uw wensen aangeven ten aanzien van de verkoop. Op deze wijze kunnen wij een voorstel op maat opstellen.
 2. Voorstel
  Naar aanleiding van ons persoonlijke gesprek, uw wensen en de huidige marktontwikkelingen stellen wij een passend voorstel op. We doen een voorstel voor de vraagprijs, courtage en bijbehorende marketingactiviteiten (zoals professionele foto’s, woningvideo, opmaken van brochures en plaatsing op onze website, Funda en sociale media kanalen).  
 3. Bezichtigingen, bemiddeling en biedingen
  Via onze website, Funda en andere (online) kanalen komen de  bezichtigingaanvragen binnen. Ook zijn wij actief op sociale media kanalen en maken wij gebruik van de database die wij continu opbouwen. Omdat we graag iedere geïnteresseerde op de juiste manier willen informeren over de woning, zijn wij persoonlijk geen voorstander van een Open Huis. Door middel van een individuele bezichtiging kunnen wij een geïnteresseerde voorzien van de juiste informatie. Zodoende bieden wij iedere geïnteresseerde een kans om de woning te bekijken en daarbij de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen. Afhankelijk van de biedingsstrategie, wordt er gewerkt met een deadline waarvoor geïnteresseerden een bieding uit kunnen brengen. 
 4. Uiteindelijke verkoop
  Wanneer wij in overleg met de verkoper en koper op een akkoord inzake de verkoopprijs en voorwaarden komen, worden de vervolgstappen zoals het opstellen van de koopovereenkomst verder opgepakt. De conceptovereenkomst wordt met beide partijen besproken, waarna dit ter ondertekening aan beide partijen wordt voorgelegd. In het koopcontract worden diverse afspraken nader opgenomen, zoals eventuele ontbindende voorwaarden, roerende zaken, keuze van notaris en uiteraard de datum van overdracht. Zodra de ontbindende voorwaarden zijn verlopen, is de koop officieel en kan de overdracht bij de notaris plaatsvinden. Als verkoper wordt u vanaf het moment dat u de opdracht aan ons verstrekt tot en met de notaris ontzorgd.
 5. Door goede begeleiding en eerlijk advies brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij adviseren voor de verkoop of verhuur van uw woning? Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak.