Uw woning verhuren

Bent u van plan uw woning te verhuren? Dan doet u er goed aan een verhuurmakelaar in te schakelen! Door onze rol als vastgoedbeheerder hebben wij veel kennis en ervaring betreft de verhuur van woningen en ondersteunen wij u graag bij het verhuurproces. 

Indien u besluit uw woning te verhuren, komt hier het nodige vakwerk bij kijken. Denk van tevoren goed na over welke zaken u belangrijk vindt, bijvoorbeeld welk huurtermijn u wilt opnemen in de huurovereenkomst, of u de woning gemeubileerd wilt verhuren, of u zelf zorg draagt voor de contracten ten aanzien van de nutsvoorzieningen etc. Hoe gaat u om met de facturatie? Wie behandelt binnenkomende meldingen van de huurder(s), bijvoorbeeld inzake een lekkage?

Naast de verhuur van de woning kunnen wij, indien gewenst, tevens het financieel beheer (incasseren van huurpenningen), administratief beheer (contactpersoon voor uw huurders) en het technisch beheer (opnemen en uitzetten van reparatieverzoeken) verzorgen. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen!

Door goede begeleiding en een eerlijk advies brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ten aanzien van de verhuur en/of het beheren van uw woning? Neem contact met ons op! Wij geven u graag vrijblijvend advies.