Aanbod

Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken! Foto - Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken!
35 foto's beschikbaar

Te huur: Mogelijkheid tot wonen en werken!

Adres: Hoogstraat 51, 3131 BL Vlaardingen
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 121 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 144 m²
Aanvaarding Direct
€ 1.530,- /mnd
Topper

Algemeen

Wonen en werken midden in het gezellige centrum van Vlaardingen! Het pand is van ca. 1900 en heeft nog vele oude karakteristieke details. Achter het pand vindt u de Havenstraat met het doorgaande vaarwater, hier kunt u heerlijk tot rust komen. Verder is het buitenpark 't Hof op loopafstand te bereiken.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 1900
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 6 augustus 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00694
Huurprijs € 1.530,- per maand
Borg € 4.590,-
Servicekosten € 35,- per maand
Elektra € 30,- per maand
Gas € 70,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 6 augustus 2020
Laatste wijziging Donderdag 10 september 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 121 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 144 m²
Inhoud 460 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In centrum
Nabij winkelcentrum
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Beschrijving

Wonen en werken midden in het gezellige centrum van Vlaardingen! Het pand is van ca. 1900 en heeft nog vele oude karakteristieke details. Achter het pand vindt u de Havenstraat met het doorgaande vaarwater, hier kunt u heerlijk tot rust komen. Verder is het buitenpark 't Hof op loopafstand te bereiken.

Indeling

Entree (straat), direct aan de linkerkant is de meterkast gesitueerd. Grote ruimte met mogelijkheid tot woonkamer of bijvoorbeeld een kantoorruimte, kappersruimte etc. Aan de rechterzijde vindt u een afgeschermde ruimte wat als berg ruimte gebruikt kan worden.

Middels een korte trap (ca. 3 treden) betreed u de nette en ruime keuken met inbouwapparatuur. Toegang tot toilet en toegang tot de badkamer (af te sluiten middels een deur). De badkamer is voorzien van twee openslaande deuren naar de Havenstraat.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping kan een slaapkamer gerealiseerd worden, eventueel kan deze ruimte dicht gemaakt worden.

Tweede verdieping

Tweede verdieping met mogelijkheid tot slaapkamer 2, bergruimte of bijvoorbeeld een inbouw kleding kast.

Bijzonderheden

- Leuk en karakteristiek pand, huurder dient er rekening mee te houden dat het pand van 1900 is;
- Dit pand betreft woon/winkel bestemming;
- Betaald parkeren in de achtergelegen straat;
- 1 tot 2 slaapkamers mogelijk;
- nette, ruime keuken met inbouwapparatuur;
- maandelijkse huurprijs betreft exclusief BTW, exclusief gas, water en elektra en servicekosten + elektra voorschot á € 135,- per maand (op basis van nacalculatie);
- servicekosten á € 35,- per maand betreft schoonmaakkosten (ramen), onderhoud zonnepanelen, opstal verzekering;

VOORWAARDEN HUURDER (WONEN)
- huurovereenkomst wordt voor 12 maanden aangegaan, hierna betreft het een onbepaalde tijd overeenkomst;
- waarborgsom van 3 maanden;
- inkomensnorm betreft een bruto salaris van 3 x de maandelijkse huur, inkomen van partner mag voor 50% meegerekend worden;
- huisdieren in overleg.

VOORWAARDEN HUURDER (BEDRIJF)
- dit pand is geschikt voor bedrijven zoals: kledingwinkel, tassenzaak, kapsalon, telefoonwinkel, reisbureau. Check het bestemmingsplan voor meer informatie.
- Huur termijn in geval van bedrijfshuur in overleg;
- KvK stukken dienen toegestuurd te worden.

** Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u het inschrijfformulier ingevuld, tezamen met de financiële stukken aan ons toe te sturen middels de mail of post. Na de financiële persoonscheck kunnen wij aangeven of u in aanmerking komt voor de woning en wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken