Beschrijving

Leuke starterswoning aan de rand van het centrum van De Lier. Deze hoek-eengezinswoning met 2 dakkapellen, moderne keuken en zonnige achtertuin is ideaal voor starters welke opzoek zijn naar een eerste woning! Met nog geen 5 minuten lopen staat u midden in de Hoofdstraat met de gezellige winkels, supermarkten, bakkers en horeca gelegenheden. Tevens zijn scholen en speeltuintjes voor de kinderen op fietsafstand te bereiken.

Indeling

Middels de entree aan de voorzijde van de woning betreed u de woning waar u de meterkast vindt en plek voor de garderobe. Tevens kunt u middels de trap direct naar de eerste verdieping. 

De woonkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor een eethoek met 6 stoelen en een ruime hoekbank. In de woonkamer bevindt zich een ingebouwde kast en een trapkast. De woonkamer kan afgesloten worden van de keuken middels een deur. De keuken is geplaatst in een wandopstelling met uitzicht op de achtertuin en straat. Middels de keuken betreedt u de badkamer met toilet, wastafel en douche. 

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-westen, voorzien van een zijuitgang en een stenen aangebouwde berging.

Eerste verdieping

Op de eerste verdiepingen bevinden zich drie slaapkamers, twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan één slaapkamer een wastafel heeft. Aan de voorzijde van de woning vindt u de derde slaapkamer, met opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping

De bergzolder, met opstelplaats voor de cv-ketel (2019), is met een vlizotrap te bereiken en biedt voldoende bergruimte voor al uw spullen.

Bijzonderheden

WOONERVARING VERKOPER: 
Ik ben hier ongeveer 2 jaar geleden samen met mijn twee kinderen komen wonen. Inmiddels hebben we boven van 2, 3 slaapkamers gemaakt zodat iedereen zijn eigen plekje heeft. We wonen hier heel gezellig, fijne buurt, gezellige buren en je loopt zo het dorp in voor een boodschap! De achtertuin is heerlijk zonnig. Wij hebben inmiddels een ruimere woning aangekocht in Maasdijk.

- elektra bedrading, gasleidingen en riolering zijn in 2012 vervangen;
- cv-ketel is in 2019 vervangen; 
- keuken is van 2012;
- betonnen begane grond vloer;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- oplevering in overleg, begin september 2020.

** Deze woning is opnieuw beschikbaar! Helaas hebben de eerdere kopers de financiering niet rond gekregen. **

Vraagprijs € 210.000,- kosten koper.

Kenmerken