Aanbod

Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag Foto - Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag
6 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Uilenlaan 17, 2548 AT Den Haag

Type object Woonhuis, villa, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 452 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 170 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 790.000,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

OMGEVING
Wilt u wonen in de stad, maar genieten van de rust van het dorpse karakter, wanneer u thuis bent? Dan kan dit uw thuis worden!
Dit plan is gelegen op de grens van gemeente Den Haag, tegen de dorpskern van Wateringen aan. Op vier ruime woonkavels worden u twee 2-onder-1-kap woningen aangeboden. Fraai in de karakteristieke jaren 30 stijl, met de luxe en techniek van nu! De percelen (k... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, villa, twee onder een kap woning
Bouwperiode 2022
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Vrijdag 25 juni 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00726
Vraagprijs € 790.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 25 juni 2021
Laatste wijziging Woensdag 1 september 2021
Bouw
Type object Woonhuis, villa, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2022
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 452 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 170 m²
Inhoud 648 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan water
Beschutte ligging
Uitrusting
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Warmtepomp
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

OMGEVING
Wilt u wonen in de stad, maar genieten van de rust van het dorpse karakter, wanneer u thuis bent? Dan kan dit uw thuis worden!
Dit plan is gelegen op de grens van gemeente Den Haag, tegen de dorpskern van Wateringen aan. Op vier ruime woonkavels worden u twee 2-onder-1-kap woningen aangeboden. Fraai in de karakteristieke jaren 30 stijl, met de luxe en techniek van nu! De percelen (kavels) zijn zowel aan de voor- als achterzijde aan het water gelegen. Het hele plan, van de 4 woningen, is gelegen op een perceel grond van circa 1.806 m².

KADASTRALE AANDUIDING
Kadastraal bekend gemeente ‘s-Gravenhage, sectie AX, nummers 5761 en 5762 (gedeeltelijk), totaal circa 1.806 m², welke is onderverdeeld in:
• Kavel 1 circa 419 m² grond.
• Kavel 2 circa 442 m² grond.
• Kavel 3 circa 452 m² grond.
• Kavel 4 circa 493 m² grond.

Na kadastrale uitmeting door het kadaster, zal de exacte oppervlakte worden vastgesteld.

Op ieder van voormelde percelen wordt een 2-onder-1-kap woning gebouwd, de eigen weg en parkeerplaatsen zullen hier gedeeltelijk op worden gesitueerd. Om u een beeld te geven van de situatie, verwijzen wij u naar betreffende inrichtingstekening.

WONINGEN
Bouwaard:
De woningen worden gebouwd van hoogwaardige materialen. De gevels worden in een wildverband gemetseld met “warm rode” handvorm gevelstenen. Het dak wordt voorzien van keramische zwarte dakpannen, op geïsoleerde dak elementen, met een Rc waarde van 6,00 m²/K/W.
De dakgoten worden uitgevoerd als “bakgoot” van 28 mm western Red Cedar. Kortom een woning met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau!

OPLEVERING
Prognose start bouw: januari 2022, oplevering woning: medio derde kwartaal 2022.

RICHTPRIJS
Vanaf prijzen per 2-onder-1-kap woning, met bijbehorende onder- en omliggende grond: € 790.000,00 v.o.n.

KOOPOPTIES
- Carport voor de garage/berging.

FINANCIERING EN PLANNING
U bent vrij om de financiering van uw nieuwe woning onder te brengen, waar u dat wenst. Wij willen u er wel op wijzen, dat het bij het regelen van de financiering van belang is dat de financiering van de kavel en de financiering van de woning los gekoppeld dienen te worden. De overdracht van de grond zal namelijk op een eerder tijdstip plaatsvinden, dan bij aanvang van de bouw van de woning.

Samen gaan we met de kopers concrete stappen zetten, om uw droomhuis aan de Uilenlaan te Den Haag, te realiseren. Uiteraard staat Wim Duijvestijn Totaaladvies en Livingstone u tijdens dit gehele proces ter zijde, zodat u er zorgeloos van kunt genieten. In een handige tijdlijn ziet u de planning vanaf het moment, dat u de aankoopovereenkomst heeft getekend, totdat uw huis daadwerkelijk wordt opgeleverd. In deze tijdlijn ziet u precies wanneer u welke belangrijke afspraken kunt verwachten. Zo doorloopt u heel ontspannen het gehele traject, waarin uw woondroom werkelijkheid wordt.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Tevens verwijzen wij u naar de speciaal ontworpen website van dit project: www.livingstone.org/projecten/uilenlaan-denhaag/

Indeling

- Begane grond:
• Hal/entree met vaste trap naar de eerste verdieping. Meterkast.
• Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
• Woonkamer met ruime erker aan de voorzijde.
• Open keuken met brede pui voorzien van dubbele schuifdeuren naar de achtertuin op het zuidwesten.
• Niet geschakelde geïsoleerde berging/garage, met dubbele houten deuren aan de voorzijde en loopdeur aan de achterzijde.

Eerste verdieping

• Overloop.
• 3 slaapkamers.
• Badkamer voorzien van:
- Douche.
- Ligbad.
- Wastafel.
- Tweede wandcloset.
- Design radiator.

Tweede verdieping

• Bereikbaar middels vaste trap.
• Overloop, voorzien van dakkapel.
• 4e en 5e slaapkamers beiden voorzien van een dakkapel.
Voor de volledige omschrijving van de woningen kunnen wij u de volledige technische omschrijving van de woningen verstrekken.

Bijzonderheden

- Dit project is in samenwerking met WD Totaaladvies;
- Woningen zijn geheel gasloos;
- Warmtepomp;
- Alle verblijfsruimten zijn voorzien van vloerverwarming/koeling;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten, welke grenst aan het water;
- Eigen parkeergelegenheid;
- Eigen grond;
- Woningborggarantie van toepassing;
- Toegangsweg: Voor oplevering van de woningen wordt uw toegangsweg, voor rekening van de ontwikkelaar, voorzien van een nieuwe klinkerbestrating en aangesloten op het Graaflandplantsoen. De huidige toegang zal worden afgesloten met een hek op de brug, doch voorzien van een “loopdeur”, waarbij enkel de bewoners van Uilenlaan 11, 13, 15, 17 en 19 een sleutel verkrijgen. In onderling overleg met de huidige bewoonster op nummer 11 en de nieuwe eigenaren van onderhavig te bouwen woningen worden afspraken hieromtrent vastgelegd, om het afsluiten van de loopdeur te waarborgen. Voor de situering van deze weg, verwijzen wij u hierbij naar de betreffende bijlage.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken