Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn Foto - Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn
16 foto's beschikbaar

Verkocht: Zwethkade Zuid 11B, 2635 CT Den Hoorn

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.735 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 775.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Een nostalgisch rustieke plek in “de Woudse polder”, met aan 3 zijde water en één zijde kassen, waardoor er geen doorgaand verkeer is en dus veel privacy. Dichtbij water De Zweth, met in de zomer plezier op het water en in de winter ijspret. De Zwethkade Zuid is gelegen tegen het recreatiegebied Zwethzone. Zwethzone is een in totaal 78 hectare groot groen en waterrijk gebied tussen de stadspark... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00787
Vraagprijs € 775.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2022
Laatste wijziging Dinsdag 3 januari 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.735 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan water
Afgelegen
Beschutte ligging
Nabij snelweg
Zelfstandig
Kadastrale gegevens
Midden-Delfland G 1719 Midden-Delfland G 1719
Perceeloppervlakte 1.735 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een nostalgisch rustieke plek in “de Woudse polder”, met aan 3 zijde water en één zijde kassen, waardoor er geen doorgaand verkeer is en dus veel privacy. Dichtbij water De Zweth, met in de zomer plezier op het water en in de winter ijspret. De Zwethkade Zuid is gelegen tegen het recreatiegebied Zwethzone. Zwethzone is een in totaal 78 hectare groot groen en waterrijk gebied tussen de stadsparken van Rijswijk en het recreatiegebied De Wollebrand in Naaldwijk. Binnen en paar minuten in Delft, Schipluiden en Westland, maar ook dichtbij de uitvalswegen N211 (Veilingroute), N222 (Wippolderlaan) en A4.

Wilt u uw droomwoning ontwerpen en bouwen in gemeente Midden-Delfland, tegen de gemeentegrens van Westland? Deze ruime kavel, welke verscholen ligt in het groen, biedt u deze mogelijkheid!

Indeling

BOUWKAVEL
- De bouwkavel is zowel aan de noord-, oost- en zuidzijde omgeven door een brede watergang en voorzien van een “hardhouten beschoeiing”. Voor wat betreft de noordzijde is de eigendomsgrens in de watergang gelegen en aan de oost- en westzijde op de voormelde beschoeiing.
- De op de bouwkavel aanwezige erfverharding blijft gehandhaafd.
- De aanwezige hobbykas en schuur worden door en voor rekening van verkoper gesloopt en verwijderd.
- Kadastraal bekend gemeente Schipluiden, sectie G, nummer 1719, groot 1.735 m².

BESTEMMINGSPLAN/VORMGEVING
- Voor de realisatie van deze bouwkavel is bestemmingsplan Zwethkade Zuid 11B opgesteld, welke inmiddels door het bevoegd gezag, gemeente Midden Delfland, per 27 september 2022 is vastgesteld. De gehele bouwkavel heeft de bestemming “Wonen”. Middels deze bestemming is het toegestaan hier een woning met aan-, uit- en bijgebouwen te bouwen met een totale inhoud van maximaal 1.000 m³, waarvan het totaal aan aan/uitbouwen en bijgebouwen maximaal 300 m3 mag bedragen.
- Verkoop geschiedt onder de opschortende voorwaarde van doorgang van een onherroepelijk bestemmingsplan, welke beroepsperiode eindigt per 2 december 2022.
- Voor de bestemmingsplanvoorschriften verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

OMGEVINGSVERGUNNING
- Koper dient zelf, voor eigen rekening, een omgevingsvergunning aan te vragen. De koper is vrij in de keuze van de architect en de bouwer.

RECHTEN EN PLICHTEN
- Verkoper heeft met de gemeente een anterieure overeenkomst gesloten. In deze overeenkomst is onder andere vastgelegd dat alle thans op de bouwkavel aanwezige opstallen gesloopt dienen te worden, waarbij de kas uiterlijk 2 maanden nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden gesloopt dient te zijn. De schuur mag tijdens de bouw worden gebruikt als opslag/bouwkeet, doch dient voor bewoning van de nieuw te bouwen woning gesloopt te zijn. Betreffende sloopwerkzaamheden en afvoer hiervan zijn voor rekening van verkoper.
- Zoals gebruikelijk gaan de overige rechten en plichten uit de anterieure overeenkomst over op koper. Een kopie hiervan wordt u op aanvraag beschikbaar gesteld.

NUTSVOORZIENINGEN
- In de schuur is thans een drie fase aansluiting elektra en leidingwateraansluiting aanwezig. Deze kunnen ten tijde van de bouw worden gebruikt als bouwaansluiting en nadien mogelijk worden verlegd naar de woning. Het verleggen van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper.

Bijzonderheden

- Oplevering in overleg;
- Voor meer informatie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Graag geven wij u telefonisch, of in een persoonlijk gesprek aan tafel, nadere uitleg betreffende de mogelijkheden en alle ins en outs betreffende dit mooie project!
- Alle gegevens worden geheel vrijblijvend aan u verstrekt en zijn bestemd om een goede indruk te krijgen van onderhavig onroerend goed. Aan de juistheid van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

* Project in samenwerking met Wim Duijvestijn-totaaladvies.

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone