Jouw woning verhuren

Als verhuurmakelaar zijn wij de bemiddelaar tussen huurder en verhuurder. Ons woningzoekendebestand is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, de huurders staan dus letterlijk in de rij voor jouw woning. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar een geschikte huurder.

Indien je besluit een woning te gaan verhuren, komt hier het nodige vakwerk bij kijken. Naast het selecteren van een geschikte huurder, zijn er andere belangrijke zaken die je dient te overwegen als verhuurder. Heb je toestemming nodig van de hypotheekverstrekker voor de verhuur? Welk type huurcontract ga je aan met de huurder (wel/geen huurbescherming)? Wordt de woning gemeubileerd verhuurd?

Zodra we deze zaken besproken hebben, is er een helder uitgangspunt voor het verhuurtraject. Het verhuurtraject in een notendop:

  1. Kennismaking + woningopname
  2. Beoordelen van de huurprijs en servicekosten
  3. Marketingactiviteiten + publicatie van de woning
  4. Selecteren van gegadigden in onderling overleg met verhuurder
  5. Individuele bezichtigingen
  6. Voeren van onderhandelingen en adviseren in verhuur
  7. Selecteren huurder, uitvoeren huurderscheck + kredietwaardigheidscheck
  8. Opstellen huurovereenkomst + tekenafspraak met huurder en verhuurder
  9. Oplevering met nieuwe huurder (inclusief opleverformulier).

Door onze rol als vastgoedbeheerder hebben wij veel kennis en ervaring omtrent de verhuur van woningen en nemen we het verhuurtraject graag voor je uit handen. Wij adviseren je op alle gebieden, houden nauw contact en kunnen indien gewenst ook het beheer voor je uit handen nemen via onze partner DYVO Beheer B.V. Op deze manier wordt je geheel ontzorgd!   

Heb je een leuke opdracht voor ons of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Maak het kenbaar bij ons, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Neem met ons contact op!