Over ons

Welkom bij Wendy van der Voort BOZ! Wij zijn een jong, groeiend bedrijf met expertise in makelaardij, vastgoedbeheer en kopersbegeleiding.

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit drie enthousiaste, gedreven dames. Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Ons team valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. In de huidige, veranderende woningmarkt bieden wij jou net dat éxtra stukje zekerheid. Ons motto luidt dan ook: gaat niet, bestaat niet!

We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een spannend proces kan zijn, wij staan dan ook voor je klaar om het traject zo soepel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Of je nu voor het eerst een woning koopt of een doorgewinterde vastgoedbelegger bent, wij hebben de kennis en ervaring om je bij elke stap van het proces te begeleiden.

Wendy van der Voort BOZ is ontstaan in 2013, toen Wendy zich heeft ingeschreven bij de KVK. Sindsdien is ons kantoor gegroeid en is onze dienstverlening uitgebreid om zo goed mogelijk in te spelen op de klantbehoefte. In oktober 2022 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 26. Op deze manier zijn we nog beter bereikbaar voor onze klanten.

Zullen we eens kennis maken? Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag uiteraard ook!

Neem met ons contact op!