Aankoopadvies

Een woning kopen is vaak een van de grootste en belangrijkste beslissingen in het leven. Het is daarom raadzaam om gepast aankoopadvies in te winnen bij een onafhankelijke partij. Maar wat houdt dat advies over een woning kopen nu in? Dit leggen we u graag uit in een persoonlijk gesprek.

Een woning kopen, dat doe ik toch gewoon zelf? 

Wanneer u op het punt staat om een huis te kopen, krijgt u vaak beknopte informatie van uw verkoopmakelaar. Dat komt omdat dit de rechterhand is van de verkopende partij. Bij Wendy van der Voort begrijpen we dat u een antwoord wilt op uw vragen. Betaal ik niet te veel voor de woning? Met welke gebreken moet ik rekening houden? Hoe breng ik het beste een bod uit? Natuurlijk spelen er nog meer zaken een grote rol in de aankoop van een woning. In het geval van een appartement wilt u bijvoorbeeld weten of de VVE ''gezond'' is en u  niet na aankoop voor een grote kostenpost komt te staan omdat er groot onderhoud aan komt. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie in de rol van aankoopadviseur.

Heeft u een woning op het oog en bent u op zoek naar een passend aankoopadvies? Neem dan contact met ons op, wij geven graag aan wat wij voor u kunnen betekenen!