Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit drie gedreven meiden!

Wendy van der Voort (Begeleiding Onroerende Zaken)

Wendy van der Voort (Begeleiding Onroerende Zaken)

Prinses Julianastraat 26 2671 EK Naaldwijk
Wij begeleiden (onder andere) het verkoopproces van nieuwbouwwoningen. We zijn een groeiend bedrijf, barstensvol ambitie. Een woning kopen of huren is één van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Het is een ingrijpend proces, waarbij we u graag willen helpen. We hebben een specifieke gedachte over hoe we u kunnen begeleiden bij dat enorm belangrijke moment. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven we in en dat vinden we belangrijk.

Op kantoor wordt heel hard gewerkt voor het belang van de zaak en onze klanten, soms tot laat in de avond. Daarom proberen we een leuke werkomgeving te creëren, serieus werk met ruimte voor plezier. We proberen iets altijd beter te maken dan dat het is en doen iedere dag opnieuw ons best iets moois te laten groeien. Zo worden we de gaafste partij voor vastgoed gerelateerde zaken!  

Omdat er bij het kopen van een woning veel op u af komt, willen wij u zo veel mogelijk ondersteunen bij de te nemen stappen. Is het de eerste keer dat u een woning koop, dan wilt u zo veel mogelijk informatie verzamelen. Heeft u al vaker een woning gekocht, dan kunt u deze brochure als naslagwerk gebruiken. We hebben de belangrijkste stappen van het koopproces toegelicht, zodat u weloverwogen de woning van uw dromen kunt kopen! We zijn blij dat u interesse heeft getoond in één van onze woningen en zien ernaar uit u volledig te informeren.

Aanbod van Wendy van der Voort (Begeleiding Onroerende Zaken)