Vastgoedwerkzaamheden

Naast makelaardij, bieden wij in samenwerking met onze partners een uitgebreid dienstenpakket aan. Ben jij actief in beheer, bouw en/of ontwikkeling van onroerend goed? Dan weet je als geen ander dat een goed projectteam de basis is voor een succesvolle verkoop/verhuur. Wij, Wendy van der Voort BOZ, werken nauw samen met DYDY B.V. ten behoeve van het kopersadvies en DYVO Beheer B.V. voor het vastgoedbeheer.

Nieuwbouwmakelaar + kopersbegeleider

Wij merken dat er groeiende vraag is naar kopersbegeleiding voor nieuwbouwwoningen. Een kopersbegeleider is absoluut een onmisbare schakel tijdens het bouwtraject van een nieuwbouwwoning. Sinds 2013 zijn wij zeer actief op het gebied van kopersbegeleiding en worden wij door diverse aannemers in het land ingeschakeld om het koperskeuzetraject te verzorgen. Flexibiliteit, mobiliteit en kwaliteit zijn onze kracht. Voor elk project bieden wij uitkomst door de verkoop en kopersbegeleiding van jouw nieuwbouwproject te combineren. Zo blijven de lijntjes kort, kunnen kopersvragen snel worden beantwoord en lopen de trajecten vloeiend in elkaar over.

Onze partner DYDY B.V. gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Vastgoedbeheer

Ben je actief in het exploiteren van vastgoed? Ook dan bieden uitkomst voor jou! Naast onze expertise in makelaardij en kopersbegeleiding, zijn wij al sinds 2015 actief op het gebied van vastgoedbeheer. Wij dragen zorg voor het financieel beheer (incasseren van huurpenningen), administratief beheer (contactpersoon voor jouw huurders) en technisch beheer (onderhoud) van het onroerend goed. Je kunt het complete beheer van jouw vastgoedportefeuille overlaten aan onze partner, DYVO Beheer B.V. Voor iedere eigenaar wordt gekeken naar een passend pakket aan beheerwerkzaamheden, van het innen van huurpenningen tot aan het aannemen van storingen/meldingen en het afhandelen hiervan met de huurder en servicemonteur. 

Ben je enthousiast geworden over één van onze werkzaamheden of wil je meer weten over onze werkwijze? Laat ons dan contact met jou opnemen om je verder te informeren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op