Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk Foto - Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk
9 foto's beschikbaar

Verkocht: Sprongenloet, 2675 KV Honselersdijk

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 999 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 625.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Ontwerp en creëer uw droomhuis op deze perfect gelegen bouwkavel. Met een royale oppervlakte van circa 1000 m2 biedt dit perceel alle ruimte om uw eigen woning te realiseren. Gelegen in het hart van het prachtige Westland, in het buitengebied van Honselersdijk. U geniet van de nabijheid van recreatiegebied de Wollebrand, ook bevindt u zich snel op uitvalswegen A4 en A20. Grijp deze unieke kans... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 7 juli 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00828
Vraagprijs € 625.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 7 juli 2023
Laatste wijziging Vrijdag 29 december 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 999 m²
Locatie
Ligging Afgelegen
Buiten bebouwde kom
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Naaldwijk B 4496
Perceeloppervlakte 999 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Ontwerp en creëer uw droomhuis op deze perfect gelegen bouwkavel. Met een royale oppervlakte van circa 1000 m2 biedt dit perceel alle ruimte om uw eigen woning te realiseren. Gelegen in het hart van het prachtige Westland, in het buitengebied van Honselersdijk. U geniet van de nabijheid van recreatiegebied de Wollebrand, ook bevindt u zich snel op uitvalswegen A4 en A20. Grijp deze unieke kans en maak uw woondromen werkelijkheid!

KAVEL 1
KADASTRALE AANDUIDING
- Kadastraal bekend gemeente Naaldwijk, sectie B, nummer 4496, onder te verdelen in:
• Kavel 1, groot circa 999 m².
• Kavel 2, groot circa 999 m².
• Kavel 3, groot circa 1.000 m².
Kavel 2 is niet te koop. Verkoper zal deze in eigendom behouden en hier een nieuwe woning laten bouwen, voor eigen bewoning.

OMGEVINGSVERGUNNING
- Kopers dienen ieder, voor eigen rekening, een omgevingsvergunning aan te vragen. Koper is vrij in de keuze van de architect en de bouwer.

BESTEMMINGSPLAN EN VORMGEVING
- Betreffende deze ontwikkellocatie, de realisatie tot bouw van drie vrijstaande woningen, is een bestemmingswijzigingsprocedure doorlopen, Sprongenloet 9/Broekpolderlaan te Honselersdijk, welk wijzigingsplan door bevoegd gezag per 3 maart 2023 is vastgesteld en per 12 juni 2023 onherroepelijk is geworden. Voor de bestemmingsplanvoorschriften verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor wat betreft de indeling van deze percelen verwijzen wij u naar bijgaande inrichtingstekening. Op ieder van voormelde percelen mag een vrijstaand woonhuis worden gebouwd, conform de paragraaf “Wonen” van het onderhavige bestemmingsplan. Indien gewenst kunnen wij u deze doen toekomen of u kunt ze digitaal inzien op: ruimtelijkeplannen.nl.

Indeling

VOORZIENINGEN
- Aanleg weg.
Na notariële overdracht van de woonkavels zal door en voor rekening van de ontwikkelaar de toegangsweg, ten behoeve van de drie percelen, worden aangelegd.
- Recht van overpad.
Ten behoeve van de betrokken percelen zal over een weer een recht van overpad worden gevestigd om te komen van en te gaan naar de openbare weg. Rechten en plichten betreffende het overpad en onderhoud worden, ten tijde van de notariële overdrachten van betreffende percelen, gevestigd op de voor de notaris gebruikelijke wijze.
- Hemelwaterafvoer/zuigleiding gietwater.
Ten behoeve van de afvoer van het hemelwater, zal door en voor rekening van de ontwikkelaar een hemelwaterafvoerbuis worden aangelegd, welke zal afwateren op de nabijgelegen sloot. Hemelwater dient immers op het oppervlaktewater te worden afgevoerd. Vanuit deze leiding worden tevens diverse zuigputten gemaakt, zodat de siertuinen met slootwater kunnen worden voorzien van gietwater.

BEBOUWING
- Op de woonkavels staan thans nog zeer oude glasopstanden. De sloop van deze opstanden is in de koopsom inbegrepen en worden in opdracht van de ontwikkelaar verwijderd.

NUTSVOORZIENINGEN
- De aanleg van een elektra aansluiting, leidingwater, Data-aansluiting en rioolaansluiting worden door en voor rekening van de ontwikkelaar aangelegd. Tussen de perceeleigenaren zal het recht en verplichting worden gevestigd tot het hebben, houden en onderhouden van kabels en leidingen.

Bijzonderheden

- Oplevering in overleg;
- Richtprijs € 625.000,- v.o.n.;
- Voor meer informatie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Graag geven wij u telefonisch, of in een persoonlijk gesprek aan tafel, nadere uitleg betreffende de mogelijkheden en alle ins en outs betreffende dit mooie project;
- Alle gegevens worden geheel vrijblijvend aan u verstrekt en zijn bestemd om een goede indruk te krijgen van onderhavig onroerend goed.

* Project in samenwerking met Wim Duijvestijn-totaaladvies.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen