Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Wij zijn inmiddels ruim 7 jaar actief op de Westlandse woningmarkt en gaan geen uitdaging uit de weg! Sinds oktober '22 zijn wij gevestigd aan de Prinses Julianastraat 26 te Naaldwijk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Patricia Schoenmaker

Patricia Schoenmaker

Kopersadviseur

Patricia verzorgt de kopersbegleiding voor DYDY B.V. Namens de aannemer is zij het aanspreekpunt voor een koper. Nadat de woning bij de makelaar is verkocht, neemt zij direct contact op met een koper om vervolgens een kopersgesprek in te plannen. Hierbij wordt een toelichting gegeven op het komende bouwproces. Denk daarbij aan juridische zaken uit de aannemingsovereenkomst, de keuzes in het meer- en minderwerk en de begeleiding richting de showrooms. Tijdens de bouw begeleidt Patricia de kijk- en meetdagen op de bouwplaats, daarnaast houdt zij de kopers op de hoogte gehouden middels een maandelijke nieuwsbrief en is zij bereikbaar voor vragen. De begeleiding stopt bij de oplevering van de woning aan de koper, hierna wordt het dossier overgedragen aan de service-afdeling.