Het team

Het team van Wendy van der Voort bestaat uit vier gedreven meiden! Allen even gemotiveerd en met passie voor hun vak. Enthousiasme, vertrouwen, eigenwijs en trots, daar geloven wij in en dat vinden wij belangrijk.

Inmiddels zijn wij alweer sinds oktober 2017 werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Verspycklaan 1 te Naaldwijk. Het tramstation dateert uit 1907 en heeft tot de helft van de jaren 60 dienstgedaan. Het gebouw is een rijksmonument en is historisch gezien erg belangrijk geweest voor het goederen- en persoonsvervoer in het Westland. In de ”oude” wachtruimte van het Tramhuisje is een heerlijke lunchroom gevestigd! Wij werken met veel plezier vanuit deze locatie. 

Door middel van persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies, brengen wij iedere opdracht tot een succesvol einde!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Patricia Schoenmaker

Patricia Schoenmaker

Kopersadviseur

Patricia verzorgt de kopersbegleiding voor DYDY B.V. Namens de aannemer is zij het aanspreekpunt voor een koper. Nadat de woning bij de makelaar is verkocht, neemt zij direct contact op met een koper om vervolgens een kopersgesprek in te plannen. Hierbij wordt een toelichting gegeven op het komende bouwproces. Denk daarbij aan juridische zaken uit de aannemingsovereenkomst, de keuzes in het meer- en minderwerk en de begeleiding richting de showrooms. Tijdens de bouw begeleidt Patricia de kijk- en meetdagen op de bouwplaats, daarnaast houdt zij de kopers op de hoogte gehouden middels een maandelijke nieuwsbrief en is zij bereikbaar voor vragen. De begeleiding stopt bij de oplevering van de woning aan de koper, hierna wordt het dossier overgedragen aan de service-afdeling.