De beste presentatie voor de verkoop van jouw woning!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Bij het succesvol verleiden van potentiële kopers tot het bezichtigen van jouw woning, is de presentatie in de meeste gevallen doorslaggevend.

Tegenwoordig blijft het niet alleen bij aantrekkelijke en sprekende foto’s, ook elementen als een woningvideo, plattegronden en 360 graden foto’s zijn van essentieel belang. Door de inzet van al deze elementen komt jouw woning hoger in de zoekresultaten op Funda te staan. 

Om deze reden adviseren wij te allen tijde een Funda Premium pakket voor de presentatie van jouw woning! Dit is een combinatie van Funda Compleet (volledige presentatie incl. plattegronden, 360 graden foto’s en een woningvideo) en de Blikvanger (presentatie met meer ruimte, uitgelichte tekst en meerdere foto’s in de resultatenlijst). Maar dan voordeliger! In meerdere opzichten, want naast de prijs is het grote voordeel van Funda Premium dat de woning meteen vanaf het eerste moment optimaal zichtbaar op Funda staat.

Dit levert op elk vlak mooie resultaten op:

-       69% meer impressies à de woning wordt vaker gevonden;

-       32% meer views à de woning wordt vaker bekeken;

-       16% meer leads à de woning ontvangt meer contact aanvragen.

* Resultaten ten opzichte van funda Basis i.c.m. Blikvanger.

Daarnaast is het goed om te weten dat 1 op de 3 zoekers 360 graden foto’s essentieel vindt. Indien alle elementen worden gebruikt en Funda Premium wordt ingezet, komt de woning hoger in de ranking op Funda! Geef jouw object de aandacht die het verdient, informeer naar de mogelijkheden. Wij vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek!